Меблі для вашого будинку 

Говорять, що будинок не робить будинок. Це щира правда, тому що це робите ВИ. Ваш будинок - це продовження вас самих, і ваші меблі повинні підтримувати це! 

Ось чому сервант – це не просто бездушне сховище. Це колекціонер спогадів. Тут зберігаються цінні сувеніри з подорожей та фотографії вашої родини. Кухонна полиця - це не тільки зберігання посуду, а й вікно у вашу культуру та самобутність, де зберігаються всі спеції, куховарські книги та прикраси, які формують ваш смак.

Ознайомтеся з нашим асортиментом у вашому найближчому магазині або купіть меблі онлайн, не виходячи з будинку. 

Підвищіть свій стиль меблів 

Ми зробили своєю метою широкий вибір доступних меблів у різних стилях, які доповнять ваш будинок, включаючи сучасний, традиційний, фермерський, богемний та морський. Все для того, щоб ви та ваша особистість могли по-справжньому сяяти у всіх аспектах вашого будинку. 

Існує так багато стилів, які ви можете комбінувати та створювати той естетичний вигляд, який вам потрібен. Як зрозуміти, який стиль підходить саме вам? Все впирається в те, як ви хочете, щоб ваш будинок відображав вашу сутність! Ви живете у місті і хочете сучаснішого мінімалізму, можливо, у чорно-білих тонах? Або ви живете на узбережжі і віддаєте перевагу прибережному морському стилю, який може включати плетені меблі з темно-синіми і жовтими тонами. Ви прийшли у правильне місце, у SOFA.UA є все.  

Екологічні меблеві матеріали/текстури 

Сьогодні 60% нашої продукції використовує поновлювані матеріали. Наша мета – до 2030 року всі наші матеріали будуть відновлюваними чи переробленими. За минулі роки ми зробили так, що знайти доступні меблі для будинку, які краще піклуються про навколишнє середовище, стало простіше, ніж будь-коли. Дізнайтесь більше про продовження терміну служби ваших меблів тут.  

Дерево 

Дерево - матеріал, що найчастіше асоціюється з меблями SOFA.UA, і на те є вагомі причини. Ми любимо працювати з деревом не тільки тому, що це частина нашої спадщини скандинавського дизайну – дерево є відмінним матеріалом з погляду дизайну, якості та екології, якщо воно надходить із відповідально керованих лісів. Деревина також довговічна, відновлювана, придатна для переробки та красива. З 2017 року 100% деревини, яку ми постачаємо з країн з історією проблем, пов'язаних із управлінням лісами, надходить із стійкіших джерел. 

Шкіра

Наші тканини з покриттям довговічні, мають нижчу ціну, але при цьому виглядають і відчуваються так само. Вони перевірені та схвалені на міцність на розрив, еластичність та стійкість кольору, так що ви зможете насолоджуватися цими диванами довгі роки. Крім того, їх дуже легко чистити та обслуговувати, щоб зберегти їх у ідеальному стані.  

Бавовна

Бавовна використовується в багатьох товарах SOFA.UA, таких як дивани, подушки, подушки, матраци та постільна білизна. Ми взяли на себе зобов'язання співпрацювати тільки з тими компаніями, які вирощують бавовну у відповідальний спосіб, і не співпрацювати з організаціями, які завдають шкоди навколишньому середовищу або людям, які там працюють. Наша бавовна є екологічно чистою, тобто вона або переробляється, або вирощується з використанням меншої кількості води, хімікатів та добрив.  

До 2030 року у всіх наших виробах буде закладено потенціал для повторного використання, ремонту, повторного застосування, перепродажу чи переробки. Дізнайтесь більше про наші екологічні меблі.  

Меблі для кожної кімнати  

Як зробити передпокій теплою та привабливою

Передпокій - це перша кімната, в яку ви заходите, або вхід в інший житловий простір. Вона може бути гостинним простором, оскільки це перша кімната, в яку потрапляють ваші гості, і вона задає тон решті будинку. Декілька корисних способів зробити ваш передпокій гостинним - організувати його, додати сховища, картини на стіни або зробити його більш відкритим і розширити простір, додавши дзеркало. Подивіться всю нашу меблі для прихожей  для більшого натхнення.  

Оновіть свій домашній офіс 

Якщо ви працюєте вдома повний робочий день або використовуєте свій офісний простір при необхідності протягом тижня, чому б не зробити його своїм власним цікавим особистим простором, який вам подобається! У нас є всі меблі, необхідні для офісу, включаючи столикрісла, книжкові шафиі шнури. Крім основних елементів, існує безліч можливостей для оновлення офісного простору: ви можете додати більше світла за допомогою лампи, зони пледи для більшого комфорту, оживіть свій робочий простір із зеленню, і чому б не додати зручне сидіння місце, якщо вам потрібно відпочити від сидіння за столом. Підтримуйте високу продуктивність за допомогою нашого повного асортименту домашніх офісних меблів.  

Створіть затишний простір у вашій вітальні 

Багато годин домашнього затишку ми проводимо в центрі нашого будинку: вітальні. Нескінченні перегляди фільмів та серіалів перед телевізором або пізні посиденьки з друзями та сім'єю вам знадобляться меблі, які підходять для всіх цих занять. Враховуйте простір, з яким ви повинні працювати разом зі стилем, який ви представляєте у цьому просторі. 

Якщо у вас велика вітальня, чому б не купити великий диван і не перетворити кімнату на скоріше сімейну для гостей та розваг. Додайте відповідний кавовий столик, an крісло для додаткового сидіння та рослина для додаткового декору. Це допоможе вам створити особливий куточок стильний, але практичний та комфортний для ваших друзів та родини.  

Якщо ви мешкаєте у невеликому приміщенні, можливо, вам захочеться вмістити у вітальні ще більше видів життя. Ви можете створити простір, який буде універсальним, де ви зможете відпочивати, де можуть знаходитися ваші гості, або офіс для роботи. Предмети меблів, які добре підійдуть для всіх цих варіантів, це спальний диван, кавовий столик або книжкова полиця з системою зберігання, томан замість громіздкого крісла, стіл для вашого робочого місця та для завершення образу плед або декор для дому для надання приміщенню більшої індивідуальності.  

Ядро вашої спальні 

Ліжко ліжко має займати центральне місце у спальні, адже ми дійсно проводимо третину свого життя уві сні. Але наше самопочуття та здатність добре виспатися не повністю залежать від ліжка. Не менш важливий і загальний інтер'єр, адже ви хочете, щоб спальня була спокійним та умиротворюючим місцем, безпечним простором для відпочинку та насолоди. SOFA.UA пропонує різноманітні кольори, матеріали та текстиль для досягнення бажаного образу.  

Ми радимо додати м'який килим, щоб ваші ноги вранці могли приземлятися на плюшеві подушки. Використовуйте багатошарові штори для створення відчуття готелю: легкі тканини для усамітнення, а важкі для приглушення і сну. Пофарбуйте стіни в ніжний спокійний колір. Темні кольори мають величезну популярність і допоможуть вам розслабитися і легше заснути. Спробуйте додати елементи з дерева для створення спокійного враження, наприклад стелажі для халата та одягу або столики. Якщо цей простір не буде захаращений, це не тільки допоможе вам заспокоїтися, а й краще спати. Спробуйте додати додаткові сховища, щоб ваша кімната виглядала охайною, і ви на шляху до того, щоб зловити кілька ZZZ's.  

У нашому широкому асортименті ви знайдете все, що потрібно для спокійної, умиротворюючої спальні  

Серце кухні 

Багато хто вважає, що кухня – це серце будинку. І ми з цим згодні! Це місце, де творчість та інгредієнти об'єднуються для приготування смачних страв, де сім'я збирається протягом дня та ночі, щоб провести якісний час та поспілкуватися. Це місце, де створюються спогади, насолоджуючись гарячими сніданками, романтичними вечерями та туманними, веселими домашніми вечірками. Як зробити так, щоб ваша кухня була такою ж душевною, як і ваші спогади? Створюючи те, що ви любите щиро. 

Чи знаєте ви, що у SOFA.UA можна купити побутову техніку? Щоб готувати та готувати без зайвого клопоту, вам знадобиться стандартний кухонний гарнітур, що складається з плити, радіатора, духовки, холодильник та морозильник, мікрохвильова піч, а також витяжка. Вам потрібно буде врахувати розмір, щоб переконатися, що вона впишеться в наявний простір, і стиль, який ви хочете, чи це нержавіюча сталь, чорна нержавіюча сталь або білий.  

А щоб завершити кухню, придбайте ті яскраві та ошатні шафи, про які ви завжди мріяли. Або елегантна та витончена керамічна стільниця. Ретельно підберіть ті ручки, змішувачі та раковини, які ідеально поєднуються один з одним. Встановіть на кухні задню стінку латунного кольору, яку ви боялися зробити надто великою. Насправді не важливо, що ви оберете, якщо це відбиває вас! 

Знайдіть все необхідне для нової домашньої кухні. 

Використовуйте обідній простір по максимуму;

Ваша їдальня – це набагато більше, ніж просто столи та стільці – це швидше за все місце для різних занять протягом дня. Шукаєте ви фермерський будинок, традиційний чи сучасний стиль, у нас є різноманітні стилі у наявності.   

Не соромтеся поєднувати та комбінувати стіл та стільці, щоб створити ідеальний образ. обідні столи можуть підходити для невеликих чи великих просторів. З столів, що розширюються, ви можете розсунути їх для додаткових гостей або згорнути, щоб звільнити більше місця. Для крісла, у нас є все: від складних та регульованих до лавок та барних стільців. Чому б не додати чохли для крісел або подушки які можна прати в машинці, так що вам більше не доведеться турбуватися про брудну їжу! Хочете щось більш елегантне та привабливе? Наші високоякісні оббивки стільців якраз те, що потрібно для вашої родини та друзів, які не тільки чудово виглядають, але й забезпечують максимальний комфорт.  

Щоб завершити їдальню вашої мрії, чому б не додати стол для більшого зберігання улюбленого Китаю або місце, де ви зберігаєте все необхідне для заходів з сім'єю і друзями. Рослини, декор стін та центральні предмети зроблять ваш простір яскравішим і втілять їдальню вашої мрії в реальність.  

Знайдіть більше корисних порад для створення нової їдальні.  

Меблі вашого будинку - це просто

Ви можете все зробити самі, але це не обов'язково. Ми пропонуємо низку послуг, щоб полегшити вам життя.  

Доставка

Незалежно від того, чи ви робите покупки в магазині або онлайн, незалежно від розміру або кількості товарів у вашому замовленні, ми зробимо все необхідне і організуємо їх доставку до вас додому або на підприємство.

Натисніть та заберіть

Ви можете зробити покупку онлайн та призначити зручний для вас час отримання замовлення, коли це буде можливо.

планувальники

Хоч би як ви любили відпочивати, скористайтеся нашими інструментами планування, щоб створити ідеальний диван для вашого будинку. Якщо ви хочете відвідати найближчий магазин, скористайтесь нашим пошуковцем місцевих магазинів, щоб знайти найближчий до вас магазин! 

Коментарі

Поки що немає жодного відгуку. Залишіть відгук першим
Лише авторизовані користувачі можуть залишати коментарі Вхід